Lot i fshehur-Brixhilda Dede


Brixhilda Dede

Më gjeni një fjalë në shqip, të jetë më shumë sesa,

Të dua.

Për të ndier pranverën, tek prek buzët e tua të etura për pak vesë agu.

Për të ndier afshin e një puthjeje buzësh,

krijuar të joshin shpirtin dhe jo vetëm,..

Arena e famshme e Veronës me operën e Puçinit,

Nga prania jote do të zbukurohet.

Kur të të prek e ledhatoj lëkurën,

Afsh i ngrohtë do të djegë mendimin.

Biletat i kam ende në xhep,..

Do të vish, ..

Apo vendose të mbetesh,..

Një lot i fshehur në ëndrrën time.

Biletat i kam ende në xhep,..

Do të vish, ..

Apo vendose të mbetesh,..

Një lot i fshehur në ëndrrën time.