Luftanija amerikane u përndje nga “topat e dritës”në 2021


Një takim i paraportuar më parë i marinës amerikane me UAP është zbuluar nga një ish-oficer marinsash.

Sipas regjisorit të filmave dokumentarë Dave C. Beaty, incidenti përfshinte anijen luftarake të marinës amerikane USS Kearsafe, e cila kishte qenë në një stërvitje stërvitore në brigjet lindore të Shteteve të Bashkuara në tetor 2021, kur u ndesh me “dy topa drite”.

Objektet, sido që të ishin, e ndoqën anijen në mënyrë të përsëritur gjatë disa ditëve, ndërsa mbetën në një distancë prej rreth gjysmë milje prapa dhe një lartësi prej 200 këmbësh.

Ata fillimisht ishin pikasur nga roja e anijes gjatë natës, e cila zbuloi se, për një arsye të panjohur, ata nuk ishin në gjendje të mbylleshin mbi objektet me shënjestrim termik.

Disa nga marinsat besuan se objektet ishin pjesë e një stërvitjeje stërvitore me armë anti-drone, por mbetën të hutuar kur kundërmasat e disponueshme nuk kishin asnjë efekt mbi to.

Kur u raportua për ngjarjen, oficerit përgjegjës iu tha se objektet “nuk ishin tonat”.

“Pra, ato që dikur ishin pamjet e UAP-it që u injoruan ose nuk u regjistruan kurrë, sot më shumë anëtarë të shërbimit po i raportojnë ato, kjo çon në indikacione se po vëzhgohen më shumë,” tha Beaty.

About Post Author