Luizi është një djalë inteligjent dhe me kapacitete…


Luizi është një djalë inteligjent dhe me kapacitete duke qëndruar përmbi të tjerët, me humorin e hollë shkodran dhe me kujtesën e jashtëzakonshme ai është pretendeti kryesor për ta fituar BBV.

Më kujton Donaldin si e masakruan, por Luizi është një dhe 14 janë kundër,mirëpo inteligjenca e tij i lë në baltë 14 .

Xhelozia se ai është më i miri ka mbledhur bashkë të gjithë ,që e sulmojnë pa shkakë orë pas ore.

“Pema që ka kokrra luftohet”.

“Pemët pa kokrra” janë aty në BBV ,gjithsejt 14.

Ajo strehë pa Luizin mbetet varfërisht e varfër.Nëse do të shihni spektakël, mos e largoni Luizin ,ai është katalizatori i asaj shtëpie.Mjafton të shohësh ;çndodh në ambientet e tjera ku s’është Luizi për të kuptuar se ç’vitalitet i jep kësaj strehe ky djalosh shkodran.

About Post Author