Lulet i bëra tufë:Nga Elida Prifti


LULET I BËRA TUFË

Po m’i ndërron fustanet
Ditë ,moj ,për ditë
C’po heqin “dyqanet”
Moj ,të rëntë një pikë !

Dje një copë të kuqe
Sot cop kadife
Mu si lulëkuqe
Fol e bjerë përdhe.

Nisur e stolisur
Si për në sfilatë
Kush të ka hujdisur
Më i lumshin duarët !

Lule një e nga një
Sec i bëra tufë
Dhe ty ,moj dashuri
Me zemër ti bëra dhuratë .

Autore: Elida Prifti
Greqi të gjitha të drejtat autores të rezervuara !!!
Përshëndetje miq e mikesha kudo që ndodheni në botë!

Dashuria është e pacmuar !
Dashuria ,nuk është një cast ,një moment ,një ditë apo një javë !
Ai që ka dashuri në zemër,nuk pret ditën e festës, apo datëlindjen për të bër një dhuratë të thjeshtë të dashurës,të fejuarës ,apo bashkëshorte