“Lulëzoj” për bukuri!Adriana Kongjini Bala


“Lulëzoj” për bukuri!!!

Seç më” prenë dhe më coptuan”

Edhe të qeshur nuk më duan,

Edhe për mua …nga zilia vuan

Trung dhe degë mi “rëzuan,”

Dhe nga shoqet më vetmuan,

Nga plagët shumë mē lënduan…

Unë prapë me vështirësi,

Më ka “ngelur “edhe një sy,

Askujt nuk I mbaj mëri ,

Inatin e kthej në dashuri,

Mbi të gjitha jam njeri,

Më kanë “potisur “me mirësi,

Që kur isha nê fëmijëri,

Prandajë “lulëzoj” për bukuri.