Luljeta Bushi-Gjithmonë me ty për ty


Gjithmonë me ty për ty

Ti je në zemrën time

 mbrenda

nuk më pengon asnjë

furtunë

ty unë të ruaj thellë

tek zemra

n’se vritesh ti jam vrarë

 dhe unë

për ty qaj si një fëmijë

 shpesh herë me zë dhe

shpesh në heshtje

 më dogji malli më bëri

hi

ti buka ime e imja etje

 un do te dua sa të kem

 jetë

 të kam premtuar jam

 veq për ty

duke të të pasur

prehem qetë

gjithçka që kam ti

dashuri

atëherë kur vitet të më

 kenë harruar

 forca të më lërë drita

ne sy

o frymë shpirti kam

për të të kujtuar

 se unë jetoj vetëm

për ty.

About Post Author