Lumturi Sholla:Ukrahinë të dua


Lumturi Sholla:Ukrahine te dua
Sic nuk te kam dashur kurre
Zemra ime jeton me rrahjet e zemres tende
Ne gjoksin tim mbaj tendin flamur

Ne kete shekull “”ufosh “me viroza
Ti je viktima e madhe njerezore
Me dhembin ne shpirt te vraret
Doren e mbledh grusht,per hakmarje..

Me dhemb ne shpirt loti i nenes
Ukrahinase…
Me dhemb shpirti per kete pangopesi
Jam me ty Ukrahine dhe kedo qe pushtohet
Jam me ty Ukrahine sa nuk tregohet

Nga shpirti me del shkuma e indinjates
E paimagjinueshme ne shekullin e virozes
Kjo lufte ndaj njerzve te vaksinuar nga virusi
Por jo nga dora vrasese e zemra djallezore

Jam me ty Ukrahine
Do te ngrija guret e vendit tim
Po te sha ne Rusi
E si vullkan do ti leshoja
Mbi pushtetaret e pangopur
Do te beja gjithcka
Qe pike loti te mos derdhej ne Ukrahine

Jam me ty Ukrahine
Te hap deren ,zemren gjithcka
qe ti mos te jesh e pushtuar
Nga turp i botes qe sot quhet
Rusi..

About Post Author