Luqianos Qilaidhonis-Sa kohë ne duhemi të dy-Shqipëroi: Lefter Shomo


SA KOHË NE DUHEMI TË DY

( ΟΣΟ ΑΓΑΠΙΌΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ)

Sa kohë ne duhemi të dy

Drejt e në sy vështromë.

Se koha është e pamëshirë

Dhe zemra bërë copë.

Sa kohe ne duhemi të dy

Ti dorën time mbama

Janë të shumta prapësitë

Që do na sjellë ndarja.

Për mua të kujtohesh

Ti larg sado të ndodhesh

Me që e di sa fort të dashuroj

Për mua të kujtohesh

Natën ,para se t’ zgjohesh

Me që e di sa fort të dashuroj.

Sa kohë ne duhemi të dy

Ma thuaj drejt ,o trimja

Se për çdo çast e vazhdimisht

Ti do të jesh e imja.

Për mua të kujtohesh……..

Shqipëroi: Lefter ShomoK/553 l.q. α.