Lushnja i nderon fëmijët jetim me një koncert madhështorë-Nga Sheqere Sina


Lushnja i nderon fëmijët jetim me një koncert madhështorë.

Edhe qielli ishte plotë me re të dëndura, dje pashë që retë u kthyen në shtëllunga të bardha gëzimi,ku rrezatonte dielli në Myzeqe në ditën ndërkombëtare të fëmijëve jetim.

Kjo ditë do shënohet dhe mbetet një ngjarje e rëndësishme dhe kujtim veçantè si një urë lidhje

Ishin fëmijët jetim. Me problet e jetës kjo zemer e brishtë bashkoi miqèsinë me motrat tona të Paqes ,Presidenten dhe Ambasadorët e paqës botërore për kulturë art.

Ishin këta fëmijë me një shpirtë të pastër si kristal.

ishin zemrat e kulluara që zoti na bashkoi që kurrë s’kam për ta harruar …..!

Midis nesh Zoti na bashkoi një Familje të madhe ,nga veriu në jug,

nga jugu ne Vermoshi në Konispol,Kosovë, Maqedoni të Veriut e në Mal të Zi.

Ishte Lushnja e kongresit të 1920,

Lushnja historike ,

Lushnja tradicionale që mblodhi në sofrën myzeqare.Aktivitetin e zbukuruan artistët më të njohur të Shqipërisë,si këngëtar,aktor,shkrimtar,poet,gazetar etj.Aktivitetin e nderuan depudetje e Lushnjës dhe kryetarja e Bashkisë Lushnjës.Falenderimi kryesorë i takon zotit Adriatil Gega kryetari i shoqatës Kombëtare vunerabël humanitare.

Sheqere Sina Albania

Mirnjohje dhe Respekt nga Donatorja e kësaj shoqate Sheqere Sina.

About Post Author