Luisi debaton me Olten


Këngëtari Luis Ejlli ka debatuar me aktoren Olta Gixhari dhe shkak është bërë fakti  se Luisi ka mbrotjur Gentin nga debati që ishte bërë më Oltën.

-E bëri Gentin të qaj ka thënë Luisi…  duke treguar se të njëjtën gjë aktorja kishte bërë edhe me Zhaklinën e cila një javë më parë braktisi Big brother Vip nga gjëndja e rënduar emocionale  sidomos nga veprimet që kryente aktorja në shënjë hakmarje karshi moderatoren.