Maksi Luci-Mbrëmjeve me shi na rrëmbeu koha


Maksi Luci

Mbremjeve me shi na rrembeu koha
Shkrepetinte jasht tramundane
Brigjeve te deteve shpertheu lloha
Dhe varkat i hodhi ne rere nje dallge…

Por nje gje nuk beri dot lloha
Shpirtin kurre nuk na e vrau
Sepse vertet helm e ilaç esht koha
Por shpirtin nga zemra nuk na e ndau….

Nen çadren e shpirtit te vrar qendruam
Kur murlani gjemonte si i marre
Qame si koha vertet lotuam
Por kurre nuk u hoqem zvarre…

About Post Author