Maksi Luçi:Përherë detin


Maksi Luçi:Përherë detin

Dua ta kem ne gji

Të kem brenda meje

Një botë blu

Çdo gje në blu ta tresim

Brënda në det si syt e tu…

Brënda detit

Ndahen dy botë

Qiejt marrin frymëzim

Nga bluja jote frymëzohem

Dhe une

Dhe flakë ndez vargun

Dhe poezinë

Djeg brenda meje

Ndezur oxhakun

Vargjet e valezat

Këndojnē me rimë…

M.L

About Post Author