Maksi Luçi:Shpirti i qytetit tim


Maksi Luçi:

Shpirti i qytetit tim

Po bëhet gati për gjumë

Aty ne një cep në ëndërrim

Po e tret shpirtin dhe unë….

Mbi varkat e shpresës

Netëve të gjata lundruar

Mbi stërkalat e buta të valës

Shëtis duke ëndërruar….

About Post Author