Manos Elefteriou-Në se m’ ëndërron-Shqipëroi :Lefter Shomo


NË SE M’ ËNDERRON( ΑΝ Μ’ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ)

Νë se m’ ëndërron, kapma këtë dorë

Që për ty qëndron gjithnjë ashtu zgjatuar

Po ka mundësi, ulu që të pish

Pije puthjen time ,të fundme të bekuar.

Po më sjell ndërmend,eja gaz e shend

Derën time si më parë të trokasësh

Eja si t’ ish dje,dhe pikla të jenë

Jetën time ti me ar do ta qirasësh..

N’ ëndërr po më pe, dua të rrëfesh

Një rrenë tjetër, nga ato që je mësuar

E një çasti vepër edhe një pagesë

S’ ekziston më asnjë kohë që ti të vuash.

Shqipëroi : Lefter ShomoK/560m.e.g.