Manushaqe Ismailaj-Atmosferë magjike!


Atmosferë magjike!

Në shpirt urrejtje s’mund të mbjell,

Se shpirtin hidheroj e miqtë dëmtoj!

Nga shpirti im vetëm mirësi do sjell,

dhe miqtë e mi të mos t’i dërmoj!

Mirësinë e ushqeva vetëm me dashuri,

Me buzëqeshjen i dhash embëlsi!

Me gëzim te të gjithë përcolla lumturi,

Po dhe nga miqtë e mi mora çiltërsi!

Te pema e krishtlindjes vendosa dëshirat,

Ku vetëm mirësi për të gjithë kërkova!

Sytë ndrisnin e shprehenin fjalët më të mirat,

Në atmosferën magjike e lumtur lundrova!

Manushaqe Ismailaj

Island

About Post Author