Manushaqe Ismailaj-Dimri i magjishëm!


Dimri i magjishëm!

Dimri veshi kostum të bardh,
Mua më stiloj fustan nusërie!
Natyra shtroi një tapet të madh,
Kudo mbizotron nuanca bardhësie!

Nën petkun e bardh, pemët shëndrisnin,
Në çdo anë, bardhësia vendin kish zaptuar!
Dielli me rezet e arta fytyrat na ndrisnin,
Ky pejsazh i bardhë magjishëm ish stampuar !

Natyra me mjeshtëri krijoj artë magjik,
Për çdo stinë krijon tablo piktoreske!
Këto pamje të magjishëm më bëjnë nostalgjik!
Dhe dimrin e dua me këtë fantazi magjike!

Manushaqe Ismailaj
Island

About Post Author