Manushaqe Ismailaj:Nuk thahet ky oqean..!!


Nuk thahet ky oqean..!!

Nën qerpik loti qëndroj,

Shpirti përhap vullkan!

Gjaku si lumi vërshoj,

Një oqean shpirti mban!

Nuk thahet ky oqean,

Dhe pse pik-pik pikon!

Syri trishtimin mban,

Meteor gjithmon lëshon!

Dridhjet e zemrës ndjej,

Për vatanin që qetësi s’ka!

Trishtimin në këtë rast përzjej,

Me besimin që shpirti ka !

About Post Author