Marina amerikane: “Të gjitha videot e papublikuara të UFO-ve janë të klasifikuara”


Marina amerikane ka shumë më tepër video të UFO-ve… por ne nuk do t’i shohim ato. Kredia e imazhit: Marina e SHBAMarina e SHBA-së ka deklaruar se publikimi i më shumë pamjeve të saj të UFO-ve do të ‘dëmtonte sigurinë kombëtare’.Disa nga videot më intriguese të UFO-ve që janë shfaqur vitet e fundit kanë ardhur nga Marina e SHBA – veçanërisht ato të UAP-ve me lëvizje të shpejtë të kapur në kamera nga pilotët në brigjet lindore të Shteteve të Bashkuara.

Që kur këto pamje dolën në dritë, studiuesit e UFO-ve, analistët dhe madje edhe politikanët kanë argumentuar se marina amerikane ka të ngjarë të ketë shumë më shumë prova që ende nuk i ka zbuluar, duke përfshirë video të shumta të paparë që mund të zbulojnë shumë më tepër për natyrën e këtyre objektet.

Tani pas një kërkese të Aktit të Lirisë së Informacionit (FOIA) nga The Black Vault , Marina e SHBA-së ka konfirmuar pak a shumë se ky është rasti duke nënkuptuar në të njëjtën kohë se ne nuk do të shohim ndonjë prej tyre së shpejti… nëse ndonjëherë .

Kërkesa kishte kërkuar të siguronte publikimin e të gjitha videove “me përcaktimin e ‘fenomeneve ajrore të paidentifikuara'”.

Sipas Marinës së SHBA, megjithatë, respektimi i një kërkese të tillë “do të dëmtojë sigurinë kombëtare pasi mund t’u japë kundërshtarëve informacione të vlefshme në lidhje me operacionet, dobësitë dhe/ose aftësitë e Departamentit të Mbrojtjes/Marinës. Asnjë pjesë e videove nuk mund të ndahet për publikim. “

“Ndërsa tre video UAP u publikuan në të kaluarën, faktet specifike për ato tre video janë unike në atë që ato video fillimisht u publikuan përmes kanaleve jozyrtare përpara publikimit zyrtar.”

“Ato ngjarje u diskutuan gjerësisht në domenin publik; në fakt, organet kryesore të lajmeve bënë speciale për këto ngjarje. Duke pasur parasysh sasinë e informacionit në domenin publik në lidhje me këto takime, u bë e mundur të publikoheshin dosjet pa dëmtuar më tej sigurinë kombëtare. “

Përgjigja është sigurisht interesante, pasi është më e zakonshme që zyrtarët të refuzojnë të konfirmojnë ose mohojnë ekzistencën e videove të tilla, në vend që thjesht të deklarojnë se ato nuk mund të publikohen.

Ai gjithashtu konfirmon se publikimet e mëparshme të videove janë bërë jozyrtarisht dhe ka të ngjarë që nëse ato nuk do të ishin zbuluar, Marina e SHBA nuk do të kishte zgjedhur t’i bënte ato publike.

Burimi: Vice.com

About Post Author