Marinari tregtar grek pati një takim me UFO-t në Trekëndëshin e Bermudës


Një seri ngjarjesh shumë të çuditshme shoqëruan një shikim të UFO-ve në rajonin famëkeq në vitin 1978.

Ka pak mistere aq të qëndrueshme dhe aq të njohura sa Trekëndëshi i Bermudës – një hapësirë ​​oqeani në Atlantikun e Veriut që përfshin zonën midis Floridës, Bermudës dhe Porto Rikos.

Me kalimin e viteve, rajoni është bërë sinonim i zhdukjeve të pashpjegueshme të anijeve dhe avionëve – shpesh pa u gjetur ndonjëherë asnjë gjurmë e tyre apo ekuipazheve të tyre.

Në një artikull të fundit, Greek Reporter nxori një llogari nga një tregtar marinar me emrin Spetzos, i cili përjetoi diçka shumë të çuditshme duke kaluar nëpër zonë.

Anija e tij kishte qenë duke udhëtuar për në Algjer nga Porto Matanzas, Kubë, kur u bë e qartë se shpejtësia e anijes ishte jashtëzakonisht e lartë, pavarësisht se instrumentet nuk raportonin një problem të tillë.

Pak kohë më vonë, anëtarët e ekuipazhit filluan të përjetojnë simptoma të çuditshme, duke përfshirë kapitenin që u ankua se trupi i tij ndihej i rëndë dhe se ai nuk ishte në gjendje të ngrinte krahët.

Elektricisti vuri në dukje se orët ishin të gjitha dy orë jashtë pa ndonjë arsye të dukshme, ndërsa timonieri e gjeti veten të paaftë për të kontrolluar anijen sepse xhiroskopi ishte i prishur.

“Por më e çuditshmja nga të gjitha ishte diçka që ndodhi pak pas orës 17:00”, kujton Spetzos.

“Unë dhe kuzhinieri po luanim tavëll në dhomën e duhanit, kur papritmas kërkuam mbrapa dhe pamë, në të majtë të anijes, dmth në anën veriperëndimore, vetëm disa milje larg, një objekt fluturues të madh e të bardhë të paidentifikuar në qiell. .”

“Pastaj u shfaqën dy objekte më të vogla fluturuese në perëndim të atij të madhit dhe në të vërtetë, njëri prej tyre ishte ngjitur me të. “Eksperimentet e amerikanëve”, supozova.”

“Isha i sigurt se diçka e çuditshme po ndodhte me kohën dhe se si u ndikuam nga përshpejtimi i lëvizjes së UFO-ve.

Nuk u gjet asnjë shpjegim as për shikimin, as për anomalitë e ndryshme të përjetuara atë ditë.