Marsias Lila :”Vipa” të mjerë dhe të pështirë


“Vipa” të mjerë dhe të pështirë qe lakmojnë dhe ushqejnë me vepra varfërinë e publikut me injorancën e tyre,

 Për te qene ne qendër dhe fokus te mjerimit me demagogjinë dhe injorancën e tyre,

te luksit te pakuptimte për familjet dhe shoqërinë e tyre,

 te papërfaqësuar dhe te paperkrahur ne asnjë vepër apo veprimtari kulturore ,

 artistike dhe politike te vetme.

Marsias Lila

Aktor

Regjisor

Produent

About Post Author