Mbahet burri për fustani!


Avash plakë pritëm dhe mua

se mu prenë të shkretat këmbë

mua po më merret fryma

kemi shumë rrugë për të bërë.

Se si u ndërruan roli

se un ikja vetë i pari

tani plakur e sfilitur

mbahet burri për fustani.

Dalë ngadalë po më vjen fundi

mysafir në këtë tokë

më rëndojnë edhe poturret

s jam i zoti ti ngrë dot.

Avash plakë mbaje hapin

se i paske këmbët brisk

kur ishim të rinjë se ndjeja

të ngria dhe në kurriz/

Exif_JPEG_420