Mbi plisa ugari:Vilson Mersinllari


MBI PLISA -UGARI-.

——————-

Mbi plisa ugari kam ecur,kam shkelur

opingat e llastikut,me mbusheshin me dhe

edhe fare Gruri,me dore une kam hedhur

ne dite me diell,me shi dhe me -Re-.

Edhe bageti kam kullotur,me to kam qene

kam fjetur neper cadera,kam fjetur ne tende

sepse keshtu ishte shkruar,keshtu ishte thene

kam leruar token ,kam leruar me parmende.

Une qe shkruaj sot,s’kam aspak salltanete

as grada shkencore,as dhe Unversitete

po ju tregoj juve,per hir te vertetes

une kam patur gjithmone,shkollen e jetes.

————————————-

Sepse ne ate kohe, ishte direktiva e Partise

per ata qe u rendonte mbi supe,hija e -Biografise-

VILSON MERSINLLARI.

VLORE—dt-3-4-2023.

About Post Author