Mbretëresha endacake-Sherife Allko


Sherife Allko

Përqafon një trup të bardhë,

Një mbretëreshë endacake .

Aroma e ëmbël prek buzët e saj në flakë .

Fluturat e përgjumura e tërheqin në fronin epshor .

Pyjet humbën në atë çast,

U duk vetëm perdja e qiellit .

Rendi nëpër botë mbretëresha endacake .

Të gjinte dashurinë e zemrës së një të dashuruari që krijon lumturinë e shpirtit .

Rendi e rendi sa hija e pikëllimit ia preku dashurinë

Loti i rrokulliset në sy si një thirrje për mbijetesë .

Disa sy të botës e panē duke qarë ,

Por askush nuk e pa trupin e saj .

Mbretëresha endacake u shkri në ujin e saj të ankthit,

Shpirti i turfullonte si erërat që ulërijnë .

Ajo kompozoi një mijë botë

Krijoi një univers ambicioz që zemra e saj të mos vdiste pa dashuruar .

Ajo mbante shpirtin e ndezur që,

flauti i saj të këndonte në qiejt e shkretë

Në kujtimet e saj të ëmbla me të cilat jeton me forcën e dashurisë

Sherife Allko

11.02.2024

Tiranë

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 279

Të gjitha reagimet:

22Ti, Ilmi Cani, Qerim Bajrami dhe 19 të tjerë