Mbroje Dibrën biri im!Miranda Troci Derti


Mbroje Dibrën biri im!!

Ktë tokë tè bekuar që të dytë ska në botē..

Është Dibër është vendi jotē..

Duaje biri im është vend i të parēve..

Kurrë mos e lësho në duar të kusarëve..

O bir gjyshërit tuaj e lanë çdo pëllëmbë me gjak..

Ndoshta ty se din se je shumë i ri..

Amanetin e tyre duaje mos i hyr në hak..

Mos ta merr nga goja i keqi ugurzi..

Biri im aty ku ty punon e derdh djersën është dhe i huaj..

Atē mund që bën atje bèje në dheun tēnd..

Këtu mos e lë shkretë se do ta kenë zaptuar..

Është e ytja bir mbroje me nderē këtë vend..

Mbroje Dibrën bir pashè atë gji qè t.kam dhanë..

Është nanë e dytë që të rriti të dha emēr..

Edhe jetën po ta lypi qēndro gurë e shkëmb..

Dibra është ytja .gjak dibrani ki në zemër…