Me dëshirën e madhe-Ligor Stafa


Me dëshirën e madhe

Duhet një çmenduri e vogël

Një si shfrim impulsesh

Pak mister

Pa menduar për komplotin

E pëshpëritjes

Që kërkon të dijë gjithçka

Se çfarë bëjmë

Me kë dhe përse

Pa atë çantën tënde të zezë

(Album + pasqyrë + kremëra)

Ankth i udhëtimeve tona

Vetem Unë e Ti dhe kaq

Me dëshirën e madhe

Për t’u arratisur nga qyteti SO2

Nga shkarravitjet mbi trupin e tij

4FeS2 + 11O2 → 8SO2 + 2Fe2O3

Vetëm Unë e Ti dhe kaq

Të shfrenuar

Të pambrojtur

Pakëz irracionalë

Pakëz dinakë.

– L.S