Me duket shpirti po njesoj


Me duket shpirti po njesoj

C’do grimce rere qe ka deti

Dhe c’do pik uje qe eshte ne te

Erdhe nga dhimbja qe ka mileti

Per barazin per tu bere nje .

Kokriza rrere jane cpeza shpirti

Stuhishem ngriten kete dete

Duke shtrrydhur ditve dhimbjen

Mbushen k’te boshllik te thell.

Ndaj sot me te bej krahasime

Me duket shpirti po njesoj

Si deti i thell qe zijen ne dhimbje,.

Dhe flaket e tij ne dallge i con.

| Elisabeta Gockaj |

About Post Author