Më ka marrë malli rëndë-Godo Mehmetaj


Me ka marre malli rende
te ngulem njeher kembekryq
prane oxhakut me zjarr
ne hoden mbushur me miq

Holle holle te marr nje kenge
ashtu si e do adeti
avullon raki e rrushit
ka lezet dhe muhabeti

Kryemiku i qoshes
shtruar shtruar merr nje kenge
me respekt te gjithe ne kembe
hedhen vallen dyshemes

Kenga labe kenge e vjeter
e kenduan gjysher e eter
deri sa te jem i gjalle
jam betuar s.dua tjeter