Më mbani ngushtë- Meri Kusi


Tema: Nje poezi per kete kenge.

Autori:Meri Kusi.

Shteti: Albania🇦🇱

Titulli:Hena flet me Yllin.

Kenga( Juan Gabriel).

Kur je me mua’ atehere them.

A i’a vlejti gjithcka qe kalova.

Nuk e di nese eshte enderr akoma apo realitet.

Por kur jam me ty’ atehere them..

Je: dashuria ime e madhe.

Qe here dukesh e here zhdukesh.

Ne rete e zeza te nates.

Kur Hena fillon flet: me yllin..!

Filloj kendoj kenge: ne re.

Qe te zgjojne: heshtjen tende.

Era qe fryn : si e marre.

Merr melodine dhe e con: per tu’ pertej detit..!

Kur je me mua’ atehere them.

A i’a vlejti gjithcka qe kalova.

Nuk e di nese eshte : enderr akoma’ apo eshte: realitet.

Por kur jam me ty’ atehere them…

Vargjet e kenges: fluturojne lart.

Atje: ku vizatohen.

Lotet e poetit.

pranvera nuk: shteron kurre.

Melodia ben te qaje: vete zoti..!.