Me miken time,jam në besë..!Ardian Muça


Me miken time,jam në besë..!

Ikë moj mike,pêr kokën tënde,
se më pike e më çmënde..!
Sa më do ti moj levende?
Mos më përdor,vënde-vënde,
s’i asin poshtë mënge..!
@
Ku dreqin vajte e m’zgjodhe?
Dhe m’u ngjite pas,s’i rrodhe.
Për at dreq,e di sa më lodhe..?!
Vërtetë m’ë fike,e më shlodhe,
po çastet e dlira,pse m’i vodhe?!
@
S’i bukvalë e s’i tulsimite.
Keq m’u dogje e m’u ngjite?!
Më ke shok,t’ë kam mike!
Kurrë s’mu ndave,e s’mu shqite,
peng më more,që asaj dite..!
@
Nuk jam bedel,moj pilives,,,
S’i miken e vërtetë,dal e t’ pres.
Tjetër m’ë shuan dhe më ndez.
M’thotë,-“miken mos e prit n’besë,
s’e të përshëndet,ç’do mëngjez”..!

Copyright Ardian Muça..!

About Post Author