Më prit sonte se do të vijë:Bona Shehu


Në natën errësirë
të dy sonte do rrimë!

Hëna dhe yjet ne
do te na vëzhgojnë.

Hiret e tua kur
unë ti zbuloj. Ohh.

Më shumë endje
dua ti shijoj!.

Më prit sonte do
të vij më prit.

Të shoh ata sy të
bukur zinj .

Të puth të prek atë
buzë prush

Të puth të prek
faqe dhe gush .

Me epsh dhe mall
dua të prek..

ato të buta gjinj
që djegin si qirinj.

Lemë te shijoj
ne zjarrin e zemrës.

Që digjet për ty
krijese femër!

Zot përse
të krijoj të bukur si zanë mali.

Që un i mjeri
mashkull të vdes për  së gjalli.

Oh të lutem lemë
të shoh të fshehtat e tua.

Lërmë ti prek e
ti ndjej ato te shkreta..

Lemë të zbërthej
këmishën e mëndafshtë.

Zjarrin e trupit
tënd dua ta ndjej që larg .

Dua ofshamat e
tua ti dëgjoj shumë pranë .

Të prek dhe të shtrëngoj
gjuha të belbëzoj.