Më the!Sherife Allko


MË THE !

Më the je një grimcë dielli që më djeg shpirtin

Më the

Je lulja më e bukur

Me aromën,që veç zemra ime e njeh .

Më the !

Je foleza ime,ku unë do të strehohem .

Më the !

Je krijimi më i bukur i natyrës.

Më the !

Kur të shikoj,sytë e tu më magjepsin,

Buzët e tua më joshin ,

Buzëqeshja jote më qetëson shpirtin …!

Më the !

Përpiqu të kuptosh botën time .

Unë Adami nuk mund të mbijetoj pa Evën .

Më the !

Më duaj dhe kini bekimet e natyrës,

Unë jam ylberi i jetës tënde !