Më varros me puthje…Sherife Allko


E hodha kohën pas krahëve

Ato më vranë ngadalë që kur linda

Gjaku nuk po vërshon më ,

ka filluar të dalë nga dejet ,

endet nëpēr ajër .

Dashuria po zbehet bashkë me të vërtetën e shtypjes .

Tashmë s’ka kura për sytë e mi ,

Nuk lexoj dot çfarē ishte shkruar në pallton e Adamit,

Historia ka mbirë në mendjen time .

Ah,moj kohë

Çfarë shiu të derdhë në rrënjën tēnde ?

Në çfarē stine tē mbledh lulet e praruara ?

Kur, tashmë ështē koha e një jastëku tē lagësht e shtrat betoni .

Nëse mundesh, më varros me puthje, të lënë mbrapa në kohē e pakohē .

Megjithatē, i jam mirënjohëse kohës që lëvrova mbi gjithçka që desha .

Sherife Allko

08.11.2022

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti