Më verbo-Majlinda Pajaj


Majlinda Pajaj

Kur i puthe sytë e mi

Ëmbëlsia më verboi

I ruajta brenda në shikim

Kur errësira më mbuloi.

Brenda meje u bëre rreze

Drita jote gjithë çfarë dua

Çdo vështrim të takon ty

Je vetë dielli ti për mua.

Dhe njeherë ti të më puthësh

Verbërinë do e pranoj

Merr’ me vete gjithë ndriçimin

Bashkë me diellin le të shkojë.

Po s’t’i pash dot sytë e bukur

Duke prekur do t’i ndjej

E më shumë unë do të dua

Kur dritën time tek ti të gjej.