Me yjet sodita-Afërdita Koçiraj Selishta


Me yjet sodita

Me yjet sodita,

në natën pa hënë

Mëngjesi më zuri, dhe errësira u hapë

Dielli rrezet hodhi, kudo an e mbanë

Me rrezet e diellit, më erdhe aq pranë

Syt e tu të kaltër, nuk i ndaja dotë

Ishin aq të bukur, sa brënda meje mben

Syt e tu të bukur, si qielli i kaltër

Më bënë për vete, dhe zemrën ma morën.

dav