Mëkati fillestar i diplomacisë europiane


Diplomacia europiane nuk e kuptoi në fillim dhe e mori me të mirë Hitlerin. Diplomacia europiane nuk e kuptoi në fillim dhe e mori me të mirë Stalinin. Diplomacia europiane nuk e kuptoi në fillim dhe e mori me të mirë Millosheviçin. Diplomacia europiane nuk e kuptoi në fillim dhe e mori me të mirë Putinin. Por të mos kuptosh as në fillim e as në fund dhe ta marrësh me të mirë nazistin Vuçiç, që në mes të Europës kërcënon për luftë tre herë brenda dhjetë muajve, ky është implikim i ndërgjegjshëm i diplomacisë europiane.

Nga Shaban Murati

About Post Author