Menagjim i zi, me autoambulanca dhe kishat për Serbi…Sami Arifi


Shkruar nga Sami ARIFI
Menagjim i zi, me autoambulanca dhe kishat për Serbi…

Shkruan: Sami ARIFI

Me autoambulanca transportim t’armëve,
n’Kosovë po sjellë dora gjakatarëve…
kishatë ortodokse po bëhen magazinē,
para syve t’botës armë nga Serbia vijë…
Po i shfrytëzon Serbia për t’bërë tragjedi,
se ndëshkojë Bota por bëri mahi…

Serbia mbetet kriminale ashtu si ka qenē,
me ledhatime kurrë ujku s’është bërë qen…

Për t’vrarë shqiptarë armët nga Serbia vijnë,
çudi si ndërkombëtarët me duar kryq rrijnë…
T’mallkuar qofshin tanët qē s’bëjnë unite,
për tu ulur n’shkëmb mbysin vëllain e vet…

Uroj që sot s’bashku ata t’bëjnë fuqinë,
mos t’rrëzojnë vehtëvehtën…
S’bashku t’mposhtin t’zezën Serbi,
s’ka vend dëmi asnjëherë nga vēllai,
mijëra vrasje burgosje pati populli nga shkjai…

O ju të verbuar që sot jeni t’mjerë,
mos i bëni kombit për s’gjalli ferr…
Z’bashku sot është koha,
moti për ne t’ndriçojë…
vendndin ta zotërojmë Zoti ku na dërgojë

S’ndëryshojë Serbia mbeti si ka qenë,
me ledhatime kurrë ujku s’është bërë qen…