“Mendoja”-Adriana Kongjini Bala


Mendoja se është e lehtë,

Mendoja “se do ecije” në vije të drejtë,

Mendoja se do me kuptoje me të qetë ,

Vetem Kundra dhe veshtrim te zbehte.

Kisha kurajo vetëm të qeshëm,

Me shpresë se shumë u deshëm,

Kisha besim ,dhe “lleret perveshem,”

Vetëm se në ender yjet I”prekëm”.

Pse mendjen me dysh e ndan,

Pse fjalen që thua se mban,

Pse kaq afer – por larg mendon,

Vetëm omos pran meje qëndron,

Vetëm larg meje s’duron,

Vetëm nje got me vere nuk e shijon,

Vetëm po vetem kur je me vlerëson,

Vetëm egoizëm mua më tregon.

Prano të paktën një herë faj ,

Vetëm per të mirën tonë ta mbaj ,

S’behet qameti more aman,

Me puthjet e mia ,zemërën do ndaj.

Autore

Adriana Kongjini Bala

Mund të jetë një imazh i 1 person

Shiko statistikat

Mbulimi i postimit: 480

Të gjitha reagimet:

14Ti, Aferdita Koçiraj Selishtaj, Faqja Zyrtare Ardian Muca dhe 11 të tjerë