Mëngjes në Shirokë


STAVRI MINA

Ky mëngjes i përhimtë i Shirokës,
Si një shi trishtimi me ngjyrë gri,
Në sytë e mallëngjimit të poetit Shiroka
Këtë mëngjes dhe në sytë e mi.

–‐–‐—‐—–
Poeti lirik Filip Shiroka u lind në Shkodër
dhe vdiq në mërgim në Bejrut të Libanit. Shiko më pak

About Post Author