Mësusen e dua si nënë të dytë-Daut Maliqi


———————————————

Unë jam Drita,

nga Kamenica,

Nënën e kam,

nga Mitrovica.

Nnëna ime rreze drite,

Nënë e dashur dhe

Mësuese madheshtore,

Atdhetare e margaritare.

Kur vije vera,

Shkojmë në det,

S’bashku më babin

Edhe në bjeshkë.

E dua mamin,

E dua babain,

E dua motren,

Dhe vēllaun.

E dua shkollēn,

Mēsusen e kam,

Nēnē tē dytē qē

E dua si dy sytē.

E dua atdheun,

Shokėt e shoqēt,

E dua lirinē dhe

Paqēn nē botē!

Kamenicē(Kosovē)

Njē dhjetor 2023

Mund të jetë një imazh i 1 person, duke studiuar dhe spital