Michelle Rodriguez sjell betejen ne Dungeons&Dragons


Michelle Rodriguez nuk mendonte se personazhi i saj në Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ishte qesharak. Por kur aventura e fantazisë u shfaq në SXSW, publiku qartazi nuk u pajtua.

“Unë jam sikur, ‘Ata po qeshin. Ata duhet të mendojnë se Holga është qesharake”, thotë Rodriguez për Inverse në një intervistë për Zoom. “Nuk po përpiqesha të isha qesharake, sepse nuk po përpiqesha të isha qesharake.”

Holga e Rodriguez është një barbarE në një grup hajdutësh të papërshtatshëm të udhëhequr nga Edgin (Chris Pine), në një përshtatje të lojës ikonike me role të drejtuar nga Jonathan Goldstein dhe John Francis Daley . Ndërsa Edgin ka qëllime fisnike (ekuipazhi i tij nuk vret) dhe një mision edhe më fisnik (të shpëtojë vajzën e tij nga një mashtrues i fuqishëm), Holga është një grua e thjeshtë. Asaj i pëlqejnë patatet, sëpatat dhe luftimet, ndonjëherë në të njëjtën kohë. Por Holga ka gjithashtu një anë të butë që flet për zemrën e fshehtë të Nderit mes hajdutëve : një familje e gjetur.

“Unë mendoj se ndjenja e kërkimit të fisit tuaj është shumë universale,” thotë Rodriguez.

About Post Author