Mik unë nuk ec me kamet tuja…Ruzhdi Keraj


Mik unë nuk ec me kamet tuja

ti ske kohe me hume ,vrapon

ne ajrin e ndyme

nuk frymon ti por paraja ,me mu mos luj

nxito mik unë hapin e kam t’ngadalt

si te “zotnise”

dhe horizontin e shohe ,e ndjeje flladin

dhe ne xhep qindarkat e kafes se nadjes

I ledhatoj me gishtat i përkëdhel

ndalem diku me zotnit si une dhe ja kpusim

te qeshunit

jo jo me ty pasanik ,por me vedi

I gzohena qindarkave per nji kafe dhe muhabetit

I gzohena freskut te nadjes.

une nuk ece me kamet tuaja,,,,,