Mimoza Eliana Osmani:S’ka ku…


S’ka ku…

Sonte disi amorfe retë,

Por unë i shoh me sy piktori.

E fantazoj qiellin si det,

Dhe retë si vela të një vapori.

Sonte zhvendoset edhe mendimi,

Lëviz si reja kuturu,

Por unë e shoh si të jetë imi,

I tërë ky qiell si deti blu.

Ndaj s’ka ku të përvidhet sonte,

As hëna s’ka ku mbytet ku!?

Kur syri im e pikturonte,

E bëri zemër ja këtu…

Moza

About Post Author