Mimoza Nebiaj-Do më mungoj…


Mimoza Nebiaj

Do me mungoj…

Nga mimoza nebiaj!

Do me mungoj,

Buzeqeshja jote moj e mire,

Se ti me hyre ne shpirt,

Buzeqeshja jote,

Aq e bukur,

Dhe mua me beri te lumtur,

Une po kaloja nje periudhe te veshtire…

Qe askush ne kete bote,

Nuk te kupton,

Por buzeqeshja jote,

Shpirtin m’a sherroi,

Do me mungoj,

Buzeqeshja jote,

Qe e kerkoja ne cdo vend,

Do me mungoj perqafimi yt,

Moj e mire…

Dhe kur veshtrimi im.

Mbetej diku larg,

Ti me perkedheljet e tua,

Merzitjen ma largoje ne cast,

Do me mungoj veshtrimi yt,

Tekat e tua,

Kapricot e tua, do me mungoj,

Cdo cast,

Mrekulli e mrekullive,

Zemren ma bere mal….

About Post Author