Mimoza Nebiaj-Këtë jetë…


Mimoza Nebiaj

Këtë jetë…

Kete jete qe me ka mbetur,

Do ta jetoj si te me vije…

Per ata qe me rrine prane,

Dhe me falin dashuri,

Per dy djemte e mi, qe jane,

Vec gezimi im,

Dhe nuk do ti nderroja

Me asgje ne kete bote,

Se ata jane gjitha pasuria,

As e me arin e gjithe botes,

Kurre nuk do ti nderroj,

Kjo eshte jeta ime,

Se eshte vetem nje,

Dhe nuk ka te dyte,

Prandaj fort do ta mberthej,

Jeta ime me te bukurat kujtime…

M.N.

About Post Author