Mimoza Nebiaj-Kur malli do të marrë…


Mimoza Nebiaj

Kur malli do te marre…

Nga mimoza nebiaj!

Kur shiu lehte,

Te trokas mbi xham,

Loti ne sy do me pikoje…

Malli per ty do me” Perveloje”….

Portretin tend do te pikturoje,,

Te kujtoj edhe pse jam larg,

Buza gjak do te kulloje,

Une kurre nuk do te harroj,

Gjersa nje dite te te takoj….

M.N.

21Eva Haka dhe 20 të tjerë

9 komente

Pëlqej

Komento

About Post Author