Mimoza Nebiaj-Me duaj…


Mimoza Nebiaj

Me duaj…

Nga mimoza nebiaj!

Me duaj dreqi e morri,

Se nuk i dihet jetes,

Sot jemi, neser nuk jemi,

Me duaj per aq kohe,

Sa te jemi mbi kete toke…

Me duaj me forcen e shpirtit,

Ashtu sic te dua une ty,

Me duaj por te jemi te dy,

Me duaj dhe mos ndalo,

Se keto caste te bukura do ti kerkojme…

Dashuria nuk njeh cak,

Nuk njeh moshe,

Nuk njeh limit,,

Nuk njeh as mua prandaj me duaj…

Me duaj!

About Post Author