Mimoza Nebiaj-Më ler…


Mimoza Nebiaj

Me ler…

Poezi nga mimoza nebiaj!

Me ler te bie,

Ne krahet e tua,

Me ler t’a nxjerr,

Kete brenge qe po me bluan…

Me ler mos me pengo,

Me ler, qe dhimbjen,

Me ty ta perballoj,

Me ler dhe lotet mi fshi,

Me ty bashke,

Gjer ne agim…

Me ler pra me ler ta nxjerr,

Kete brenge qe shpirtin ma sfilit,

Me ler te bie ne gjume,

Te harroj malin e rende,

Qe koken ma ka zene….

Me ler vetem nje cast,

Te harroj ne krahet e tu te bie,

Te fle pak, por vetem pak,

Se kam

Kohe qe nuk fle…

Me ler qe enderrat te me rrembejne,

Te qaj te pelcas,te kthjellohem,

Nga mendimet,se nuk po lene rehat,

Me ler te lutem dhe me perqafo,

Me ler dhe te bie ne gjumin e gjate,

Me ler dhe te jemi bashke,

Me ler, me ler, me ler,

Se shpirti mu dermua,

Me ler te rri ne krahet e tua…

Me ler te defrej si e marre,

Me ler te me rrembejne ato dallge,

Me ler te lutem ne krahet e tua,

Te lutem me ler…!!

M.N.

About Post Author