Mimoza Nebiaj-Pse?


Mimoza Nebiaj

Pse?

Nga mimoza nebiaj!

Pse me bere te te dua?

Pse me bere te te dashuroj,

Zemren shume m’a lendove,

Dhe nuk mundem te te harroj,

Valle cfare me bere ti mua?

Valle mos ishte magji,

Ndjenjat shume mi trazove,

Prape une rrashe ne dashuri,,

Sado qe perpiqesh te me largosh,

Dhe ti vete nuk me harron,

Sa here ti me takon…

Ke harruar nje puthje,

Dhe nje takim,

Me premtove nje dite,

Se premtimet gjithmone mbahen,

Per ata qe duhen vertete,

Sado te merzitur te jene,

Zemra- zemren e therret…..

M.N.

About Post Author