Mimoza Nebiaj-Sa bukur të duash….


Sa bukur te duash….

Nga Mimoza Nebiaj!

Sa bukur te duash,

Prane detit te pa ane,

Sa bukur te duash,

Dhe kur ai ka dallge…

Sa bukur te duash,

Ne detin, qe u ngjan syve,

Te tu… sa bukur te duash,

Kur cdo gje eshte blu…

Sa bukur te duash,

Kur je ne merzi,

Sa bukur te duash

Dhe kur syte i ke me lot,

Sa bukur prane detit,

Ato qe smundesh,

Ti shprehesh dot…

Sa bukur te duash,

Kur cdo gje te bukur prane

Teje o det e hedh ne varg,

Sa bukur te duash,

O det i pafund aty ku

Shpirtin e lashe une…

Sa bukur te duash,

Kur zemren e ke plot,

Sa bukur te duash,

Kur dashuria te frymezon,

Sa bukur o det i kalter det,

Do te vi dhe nje here,

Tek ty vargjet lirshem,

Une do ti hedh…

Sa bukur….

About Post Author