Mimoza Nebiaj-Sikur…


Sikur…

Nga Mimoza Nebiaj

Sikur ne litar te me varin,

Rrahjet e zemres,

Kur nuk do mi ndalin,

Sikur venat te mi presin,

Ato rrahje kurre nuk do te rreshtin,

Ajo zemer qe kur i flisja,

Ngadale emrin tend therrisja…

Ajo zemer qe nuk degjonte,

Perseri rrahjet e i shtonte,

Tek zemra jote vraponte,

Ajo zemer e lenduar,

Kurre nuk nuk me degjoi,

Iku dhe fluturoi,

Dhe ne zemren tende,

Qendroi.

Krijoi varg, dhe ne rreshta,

” Qendroi”….

Sikur, sikur, sikur….

About Post Author